Over ons

Wij helpen u graag!

Wie zijn wij?

Over Dakdekker Schiedam

Is uw dak beschadigd en heeft u te maken met een vervelende lekkage, waarbij het water uw huis binnenstroomt? Geen zorgen, wij staan klaar om u te helpen!

Een dak is een cruciaal onderdeel van uw woning. Het biedt bescherming tegen diverse weersomstandigheden, zoals regen, wind, sneeuw en hagel. Bovendien moet uw dak bestand zijn tegen extreme temperaturen. Wij begrijpen het belang van een goed functionerend dak en hebben meer dan 30 jaar ervaring in het vak.

Onze expertise strekt zich uit tot het aanbrengen van verschillende soorten dakbedekking, zowel op schuine als platte daken. Daarnaast kunt u bij ons terecht voor reparaties van uw dak. We hebben al duizenden daken in uw regio succesvol bedekt en ons werk staat garant voor jarenlang probleemloos genieten.

Wanneer u een afspraak met ons maakt, komen we zo snel mogelijk bij u langs. We beginnen met een grondige inspectie van de huidige staat van uw dak. Op basis daarvan stellen we een gedetailleerd plan van aanpak op. Vervolgens voeren we de werkzaamheden uit, waarbij we zorgvuldig te werk gaan.

In geval van een lekkage of kleine schade kunnen we een gerichte reparatie uitvoeren of een gedeelte van het dak vervangen, wat vaak kosteneffectiever is dan een volledige dakrenovatie. Als we besluiten om de huidige dakbedekking volledig te vervangen, verwijderen we eerst de oude bedekking en versterken of passen we indien nodig de dakconstructie aan. Vervolgens brengen we de nieuwe dakbedekking aan.

Na het voltooien van onze werkzaamheden testen we uw dak uitgebreid op stevigheid en waterdichtheid. We zorgen er altijd voor dat alle gebruikte gereedschappen en materialen keurig worden opgeruimd.

Als u dakschade heeft opgelopen en snel een oplossing nodig heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met Dakdekker Schiedam op 010 321 07 09. We staan klaar om u te helpen en uw dak in optimale staat te herstellen.

Dakdekker Schiedam
Schiedam Dakdekker

Werkwijze Dakdekker Schiedam

1

Maak een afspraak

Bespreek de situatie en maak een afspraak.

2

Gratis dakinspectie en vrijblijvende offerte

Wij inspecteren uw dak en u ontvangt een vrijblijvende offerte.

3

Aan de slag

Wij voeren de werkzaamheden uit.

Bent u op zoek naar een dakdekker?

Neem vrijblijvend contact op voor persoonlijk advies.

Transparant

Kosten Dakdekker Schiedam

Geen enkele klus is hetzelfde. Daarom bekijken wij ook per klus wat de kosten zijn.

Er zijn veel factoren belangrijk bij het vaststellen van de kosten. Onder andere het type werk, het materiaal, de grootte van het dak, de bereikbaarheid van het dak, et cetera.

Nadat wij uw dak inspecteren ontvangt u een vrijblijvende prijsopgave. Gaat u akkoord? Dan voeren wij de werkzaamheden uit.

Noodreparaties of kleine klussen worden direct uitgevoerd. Voor grotere klussen plannen we een nieuwe afspraak in.

Wilt u een dakinspectie laten uitvoeren? Neem dan snel contact op via 010 321 07 09.

Gratis prijsopgave

Dakdekker Schiedam
tot uw dienst

Daklekkage? Of een andere schade aan uw dak?
Dakdekker Schiedam met meer dan 30 jaar ervaring is klaar om u te helpen.

Bel ons vandaag op 010 321 07 09

Klanten geholpen

Jaren ervaring

Ervaren dakdekkers

Onze dienstverlening

Services Dakdekker

Daklekkage Schiedam

Heeft u te maken met een daklekkage? Schakel dan de hulp in van Dakdekker Schiedam om het lek te dichten.

Dakdekker Schiedam

Bent u op zoek naar een dakdekker in Schiedam? Neem dan gerust contact op voor een gratis offerte!

Dakreparatie Schiedam

Is uw dak beschadigd geraakt? Neem contact op en laat uw dak repareren door Dakdekker Schiedam!

Dakinspectie Schiedam

Heeft u het vermoeden dat uw dak beschadigd is? Laat dan een dakinspectie uitvoeren!

Dakbedekking Schiedam

Wilt u uw dak opnieuw laten bedekken? Neem dan contact op met Dakdekker Schiedam voor een afspraak!

Dakrenovatie Schiedam

Is uw dak verouderd en aan vervanging toe? Maak dan snel een afspraak om uw dak te laten renoveren!

Wie zijn wij?

Over Dakdekker Schiedam

Heeft u schade opgelopen aan uw dak? Het is mogelijk dat u te maken heeft met een lekkage en dat het water uw huis binnenstroomt. Dakdekker Schiedam lost het op!

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met het uitvoeren van dakwerkzaamheden. Wij zijn gespecialiseerd in het aanbrengen van allerlei soorten dakbedekkingen, zowel op schuine als platte daken. Daarnaast kunt u ons ook bereiken voor het uitvoeren van reparaties en het verhelpen van lekkages.

Heeft u dakschade opgelopen of een ander probleem aan uw dak? Neem dan nu contact op met Dakdekker Schiedam.

Vraag & Antwoord

Frequently Asked Questions 

Welke werkzaamheden verrichten jullie?

Bij Dakdekker Schiedam kunt u terecht voor diverse werkzaamheden, waaronder het aanleggen en renoveren van daken. Daarnaast voeren wij ook dakinspecties uit en kunnen wij eventuele schade aan uw dak repareren. Ons team staat klaar om u van dienst te zijn!

In welke regio is Dakdekker Schiedam actief?
Wij bedienen klanten in Schiedam en de wijde omgeving. Bent u gevestigd in dit gebied en wilt u een afspraak maken? Neem dan gerust contact met ons op via 010 321 07 09.
Hoe weet ik wat de kosten zullen zijn?
De kosten van een dakreparatie zijn afhankelijk van de omvang van de klus. Kleine reparaties zijn doorgaans voordeliger dan grotere projecten. Daarnaast spelen factoren zoals de benodigde tijd, gebruikte materialen, gereedschap en machines een rol in de totale kosten.

Het is belangrijk om schade aan uw dak zo snel mogelijk te laten repareren. Hoe langer u wacht, hoe groter het probleem wordt en hoe duurder de reparatie kan uitvallen.

Voor gedetailleerde informatie raden wij u aan om telefonisch contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar via 010 321 07 09.

Op welke manier kan ik een afspraak maken?
U kunt eenvoudig een afspraak maken door telefonisch contact op te nemen via 010 321 07 09. Onze collega's bij Dakdekker Schiedam staan klaar om u te helpen!
Heb ik recht op garantie?

Wij streven naar kwaliteit en vakmanschap. Daarom bieden wij 10 jaar garantie op onze werkzaamheden. Mochten er binnen deze periode problemen optreden met het door ons uitgevoerde werk, dan lossen wij deze kosteloos voor u op.

Wat te doen bij een lekkage aan mijn dak?
Bij een daklekkage is het belangrijk om de oorzaak van het probleem te achterhalen. Identificeer de locatie van het lek en probeer te begrijpen hoe het is ontstaan.

Als u het lek kunt vinden, kunt u proberen het tijdelijk te dichten met bijvoorbeeld reparatiepasta. Indien nodig, vang het water op in een emmer of groot zeil om verdere schade te voorkomen.

Schakel vervolgens de hulp in van een professionele dakdekker. Onze experts voeren een grondig onderzoek uit en zorgen voor een duurzame oplossing. Zo wordt de lekkage snel verholpen.

Wacht niet te lang met het inschakelen van een dakdekker, omdat een daklekkage snel aanzienlijke schade kan veroorzaken, zowel binnen als buiten uw huis.

Heeft u een daklekkage? Wacht niet en neem direct contact met ons op via 010 321 07 09.

Wanneer moet mijn dakbedekking gerenoveerd worden?
Dakbedekking heeft een beperkte levensduur. Elk type dakbedekking heeft zijn eigen verwachte levensduur. Wanneer deze levensduur wordt bereikt, neemt de kwaliteit van de dakbedekking snel af en neemt het risico op schade en lekkages toe.

Uw dakbedekking kan uitdrogen en barsten of scheuren vertonen. In het geval van bitumen dakbedekking kunnen er blaasjes of luchtbellen ontstaan.

Veel mensen kiezen ervoor om bij een dakrenovatie ook direct de isolatie te verbeteren. Een goede isolatie bespaart energie en is zowel milieuvriendelijk als kostenbesparend.

Als u regelmatig problemen ondervindt of herhaaldelijk reparaties moet laten uitvoeren, kan een dakrenovatie een goede oplossing zijn om deze problemen te verhelpen.

Neem gerust contact met ons op voor het maken van een afspraak bij Dakdekker Schiedam op 010 321 07 09.

Wat moet ik doen bij schade aan mijn dak?
Het is belangrijk om direct contact op te nemen met een professionele dakdekker, zelfs bij kleine gebreken aan uw dak. Zelfs kleine scheuren en kieren kunnen op korte termijn aanzienlijke schade aan uw huis veroorzaken.

Aarzel dus niet en neem zo snel mogelijk contact met ons op via 010 321 07 09. In de tussentijd kunt u proberen de scheuren of kieren tijdelijk te dichten met reparatiepasta.

Hoe gaan jullie mijn dak renoveren?
Elk dak is uniek, dus het proces van dakrenovatie varieert afhankelijk van uw specifieke dak en uw wensen. We stellen een plan op dat de keuze van dakbedekking, de uit te voeren werkzaamheden en de specifieke aanpak omvat.

Het oude dak moet worden verwijderd, inclusief de dakbedekking en indien nodig de bestaande dakconstructie. De dakconstructie vormt de basis van het dak en zorgt voor de stabiliteit.

Vervolgens wordt een nieuwe dakconstructie opgebouwd, gevolgd door isolatie en de gekozen dakbedekking. Elke soort dakbedekking vereist een specifieke aanpak bij het aanbrengen.

Na voltooiing van de dakbedekking volgt een grondige inspectie om ervoor te zorgen dat alles correct is geïnstalleerd en aan uw verwachtingen voldoet.

Als alles naar tevredenheid is afgerond, ruimen wij de werkplek op en kunt u genieten van uw vernieuwde dak!

Wat doen wordt er onderzocht tijdens een dakinspectie?
Bij een dakinspectie wordt uw volledige dak geëvalueerd. Wij controleren de kwaliteit van de dakbedekking, letten op scheuren, sluitingen en eventuele beschadigingen.

Daarnaast inspecteren wij de draagconstructie, die essentieel is voor de stabiliteit van uw dak en de veiligheid van uw woning.

Ook besteden wij aandacht aan de waterafvoer en controleren wij alle aansluitingen op uw dak om mogelijke schade of lekkages te voorkomen.

Daarnaast controleren wij uw dak op dieren, plantengroei, algen, mos en andere ongewenste elementen die schade kunnen veroorzaken.